Aziema's FotoPage

By: Aziema Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Nov-2008 11:25 Email | Share | | Bookmark
Timah Tasoh

tasik1
tasik2
Ni tasik yg famous dekat Perlis. Dulu kawasan kampung, tapi sebab nk buat empangan, jadi penduduk kampung kena la pindah. Budak kecik teringin sangat nk pergi tasik ni, so bawak la dia ke sana. Aku sendiri tak pernah masuk area sini...best..angin...hmmm sepoi2 bahasa. Seronok lepak2 sini.


Sunday, 30-Nov-2008 11:09 Email | Share | | Bookmark
Minggu MOSTI di Perlis

Me, Faiz n Masz
Ngehhhh
[b]Gambar ni diambil semasa aku p jaga pameran MISTI MOSTI di Perlis. Budak kecik tu la..sebuk sgt nk bergambar dgn dr faiz. Apa lagi..tumpang saja la sekaki.
Ada sekali tu..aku sebuk dok mentelaah..almaklumla..balik pameran ada exam. Tup2 dr faiz tegur... dia tanya kenape kusyuk sgt membaca... apa lagi..berasap la si Masz (budak kecik) tu..hahaha. jgn marah ye..


Monday, 31-Mar-2008 14:48 Email | Share | | Bookmark
Poland

Lukisan 1
Lukisan 2
Lukisan 3
View all 8 photos...
Hari ke 2 tu sebelum balik Vienna..singgah le dkt sempadan German –Poland.. kat situ ada le kedai2 ala2 Bukit Kayu Hitam n Padang Besar.

Gambar 1st – 3rd tu lukisan yg orang Poland tu buat..pakai spray.. cantik2 gak

Gambar 4th: Itu le lambang Poland..merasa le aku sampai Poland w/pun Cuma sempadan je kan.

Gambar 5th : Itu le pekan kecik yang ada di situ

Gambar 6th: Bersama geng geng First Solar

Gambar 7th : Depa ni memancing kat tgh2 sempadan ni…jadi kalau dapat ikan tu..tatau la hak
milik negara mana..kikiki

Gambar 8th: Peta dekat sempadan tu


Monday, 31-Mar-2008 10:15 Email | Share | | Bookmark
Berlin

dekat tembok yang memisahkan sempadan
Kereta Peugot...kalau le boleh test bawak
Dekat tembok Berlin Burgentor
View all 8 photos...
Dah lama dah gi Berlin ni..masa bulan 2 haritu... maklum la... sekarang baru nk update gambar...tapi p kejap je..jadi tak byk tempat la boleh melawat. Jadi le merasa tempat orang..kan..

Gambar 1st: Belakang tu tembok yang memisahakan Jerman Barat dan Timur

Gambar 2nd: Kereta ni dekat galeri peugot..canggih siut..tapi tak boleh test masuk dalam.. tu yang frust tu siut

Gambar 3rd: Kete biru ni pun Peugot gak..

Gambar 4th: Menara di Berlin..cari punya cari… jumpa la Menara KL dlm senarai menara yg ada di dunia..nasib baik ada dlm senarai

Gambar 5th: Ni le haiwan lambang Berlin..BEAR..sebb asal nama Berlin pun asal dari BEAR…waarrrggggrrr

Gambar 6th:Koleksi patung2 orang2 German..tak beli pun..mahal le jugak.. kikiki


Tuesday, 11-Mar-2008 11:30 Email | Share | | Bookmark
Bila ku pandang langit

KU dongak kepala
Bila ku pandang langit...ini yang aku nampak... bukannya awan..bukannya burung...bukannya superman...tapi ini..hahahahahaha.


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net